Lejla Brčaninović – Potraži me i Zbog tebe – (25. 01.) – devetnaesta emisija– Potraži me i Zbog tebe – (25. 01.) – devetnaesta emisija

(16) vežbala je sa Viki Miljković i odlučile su da se predstavi pesmama “Potraži me” Zehre Bajraktervić i “Zbog tebe” Nade Topčagić. Ipak, žiri je bio podeljen jer je samo njih troje dalo glas za prolazak dalje, a troje je bilo suzdržano.

“Je l’ vama nije dobro danas? Dete ima samo 16 godina. Ne vidite koliko je napredovala?!”, pitala je Viki Miljković svoje kolege, na šta je Jelena Karleuša odgovorila da se vidi da je dete, kao i da se lepo obukla.

“Nije bio dobar izbor pesama, ali vidi se da je dete talentovano”, konstatovala je Snežana Đurišić, a zatim dodala da ni ona ne zna pesmu Zehre Bajraktarević. Ipak, Saša Popović pokušao je da odbrani takmičarku tvrdeći da je otpevala na svoj način, lepo i sa ukrasima, što je naljutilo Jelenu Karleušu.

“Ne znam pesmu, ali znam način pevanja. Prvo što je falširala, a drugo što je bilo ružno. Zna se kako se peva ta vrsta muzike. Ne treba da bude seljački, rogobatno. Ovo je bilo ružno”, bila je oštra JK, a zatim je nastavila paljbu.

“Kakav nesklad. Vdi je, kao ’60- tih godina. Lepa haljina sa žiponom, ravna obuća, predivan stajling za devojčicu od 16 godina, a iz usta izlazi kafanska muzika. Ludilo, spoj nespojivog”, nastavila je Karleuša, što je naljutilo direktora “Granda” koji je stao na stranu mlade Lejle. On je rekao da ona voli narodnu muziku, da joj to leži i da ne treba da sluša Jelenu, koja smatra da treba da peva drugačiju vrstu muzike.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,