Lana Rajak i Đorđe Basarić – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli
i – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli

Bekutina takmičarka predstavila se pesmama “Imaš pravo” i “Drugarice”, dok je njen “protivnik”, a Milijev kandidat odabrao numere “Ostani” i “Deset mlađa”.

Na kraju duela, rezultat je bio 6:5 u korist mladog Đorđa, koji je imao pravo da bira mentora.

– Bez mnogo okolišanja, Đorđe je bio tačniji. U prvoj pesmi se pretvarao da je mali zeka, u drugoj je bio bolji – prokomentarisao je Đorđe David, dok je Karleuša pohvalila njegov nastup.

– Imaš izraz, imaš emociju i ja ti verujem dok pevaš – dodala je Jelena i uporedila ga sa Marijom Šerifović jer oboje sugestivno pevaju. Za Lanu nije imala reči hvale, sem za izgled.

– Ti si sve vreme bila u savršeno-tačnom falšu. Mislim da si mnogo bolja pevačica nego što si pokazala, a i trebaju nam tako dobre ribe u takmičenje – rekla je Jelena, a Marija se složila.

Ni njihovi mentori nisu bili u potpunosti zadovoljni, ali Ana je imala posebnu zamerku za svog takmičara.

– Ovo je poslednji put da ti biraš tonalitet. Ubuduće, ti to nećeš raditi. Plašiš se da pustiš glas i zato ću sledeći put ja birati tonalitet – poručila je Lanina mentorka, dok Mili nije imao puno zamerki za svog takmičara.

Iako je Đorđe imao pravo da bira novog mentora, budući da je dobio svih šest “da”, ipak se opredelio da ostane kod Milija.

– Hvala ti, Đorđe! Idemo dalje – poručio je Mili.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,