Kristina Radosavljević – Izvini dušo izvini i Izbriši vetar njegov trag – (07. 03.) – dvadeset peta emisija
– Izvini dušo izvini i Izbriši vetar njegov trag – (07. 03.) – dvadeset peta emisija

koja je u timu Viki Miljković. Ona se predstavila pesmama “Izvini dušo izvini” Nade Topčagić i “Izbriši vetar njegov trag” Cece Ražnatović. Već nakon prve pesme dobila je glas od Ane, a na kraju je osvojila tri “da” još od Bosanca i Snežane.

“Kristina lepa prva pesma sve je bilo na mestu, druga je bila neubedljiva. Malo te i ponela atmosfera. U svakom slučaju podržavam narodnjake”, rekla je Bekuta.

“Meni je kompletan utisak bio za tri, četiri glasa. Kompletan utisak je bio da je ona vedra i da se trudila. Bilo je mnogo gorih”, rekla je Marija.

“Kristina nemoj da te lažu. Bilo je odvratno, neprijatno, skaradno, fujčina… Velika fujčina. Što se mene tiče hitno traži novu profesiju da se njome baviš. Grozno”, protivila se Jelena. Snežana je predložila da joj se podigne intonacija na šta se Jelena šokirala jer joj je i ovako bila neprijatna za slušanje.

“Jelena ti si jedno napušteno derište. Tebe treba po guzi tako izlemati pa bi se ti malo smirila. Nije bilo nečemu ali sam ti dao glas jer ti možeš”, rekao je Bosanac.

“Kristina ovo nije bilo tvoje veče ali mi ćemo da demantujemo Jelenu. Ti si jedan od najboljih ženskih vokala u takmičenju”, rekla je Viki. Marija joj je prišla jer se raspričala i pokušala da je pomeri sa stolice ali Viki nije htela da ustane.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,