Kristijan Ibić i Sidik Šabanović – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli
i – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli

”Verujem u ljubav” Šabana Šaulića i ”Nekada smo ti i ja” Ljube Aličića bile su izbor Kristijana, dok je Sidik imao sličan repertoar pa otpevao Šabanovu pesmu ”Sve sam s tobom izgubio” i ”Romanija” Halida Bešlića.

Maksimalan broj glasova dobila su oba kandidata i otišla direktno u naredni krug!

– Čestitam obojici! Hteo bih da ti dam savet jedan Kristijane, imaš energiju i glas, i pogledaj jednog francuskog umetnika Faudela, to je tvoj put. A ti Sidik, možeš da biraš koga hoćeš, ali savetujem da uzmeš Bosanca i on tebe jer je on rešenje za tebe- rekao je Mili.

– Ja ću pomoći od sveg srca ali pun sam- rekao je Bosanac- Ja držim reč i pomoći ću ali ne mogu da uzmem odgovornost.

Svi članovi žirija složili su se da bi Sidiku najbolje bilo da radi sa Bosancem, ali kako on to nije želeo da prihvati Saša Popović imao je predlog- Ništa, ajde od sledeće emisije ako daš glas, moraš da se prijaviš da uzmeš kandidata.

Nakon prepiranja ko će uzeti ovog momka u svoj tim, Đorđe se obratio Bosancu- Kada neko ovakav dođe a ti si predstavnik te škole, i odbiješ d aga primiš, ti si zao čovek.

-Ajde ne foliraj se, ne mogu ova seljačka prenemaganja- rekla je JK nakon Bosančevog izlaganja da Sidik treba da uzme Milija za mentora.

– Dobro ajde uzeću ga- nasmejan je rekao Bosanac, a onda je došlo do preokreta!

– Uz dužno poštovanje ja bih zadržao Milija- rekao je Sadik a onda je usledio šok i smeh mežu članovima žirija.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,