Julija Mihajlović i Azmir Halilović – (05. 12.) – četrdeset četvrta emisija – dueli
i – (05. 12.) – četrdeset četvrta emisija – dueli

Pesmama “Hajde onda ništa” i “1003” predstavila se prva takmičarka, dok je drugi odabrao “Neću, neću dijamante” i “Nije taj čovek za tebe”, što je žiri nagradio sa pet i četiri glasa.

Bosnac je odmah zamerio Miliju da je izabrao pogrešan repertoar za svog kandidata i našalio se da je numera “Neću, neću dijamante” tako tipična za njega.

U duhovitom stilu prokomentarisao je i Julijin nastup.

– Bilo je tu svega i svačega. Ali eto, potencijal si, ti ćeš pobediti – rekao je poznati kompozitor, nakon čega je ceo studio prasnuo u smeh.

Mariji je zasmetalo sve, pa je odsečno poručila: -Upitna je intonacija, fraze, ništa nisi izgovorila u originalu. Moglo je dosta preciznije, bilo je klimavo!

I Đorđe David imao je zamerku, ali za Halilovićevo pevanje.

– Ko da si gutao tone helijuma u bekstejdžu – konstatovao je Džordž.

Jelena Karleuša nahvalila je svoju miljenicu i rekla da se kod nje i čuje i vidi veliki pomak na sceni.
– Bravo za stajling, za oslobađanje i nokti su ti fantastični. Ovako izgleda zvezda koja dolazi iz Voga. Tebi je pevanje najjača strana, a problem je tvoja stegnutost – konstatovala je Julijina mentorka, pa za njenog protivnika rekla kratko- LJAKSE!

Kako niko iz žirija, ni iz produkcije nije bio siguran šta je rekla, Saša Popović je tražio da ponovi, što je ojnja odbila. Ipak Popović je tražio pomoć od publike, a čuvena gospođa Novka, kojoj JK već nekoliko emisija duguje tašnu, ocinkarila svog idola.

– Rekla je bljaks – poručila je dama iz publike, a ceo žiri prasnuo je u smeh.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,