Jovana Milojević i Azra Husarkić – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli

Jovana je pevala pesme ”Ti si mi u mislima” Dina Dvornika i ”Kolena” Kristine Kovač, dok je Azra odabrala narodne pesme ”Ah što ćemo ljubav kriti” i ”Srdo moja” .

Mentor prve takmičarke bio je Đorđe David, dok je druga takmičarka radila sa Anom Bekutom, a nakon žestokog duela rezultat je bio izjednačen te su članovi žirija morali da se opredele samo za jednu takmičarku, te je finalan rezultat bio 3:2 za Azru, što ju je plasralo u četvrti krug, dok je Jovana otišla u baraž.

-Podjednako ste bile dobre svaka u svom fahu i žanru. Jovana sa odabirom pesama takvo osveženje. Kao da me je neko okupao, stavio u Lenor i osušio, prelepo- rekla je Marija Šerifović.

-Redak je slučaj da je neko talentovan i lep kao ti Azra. Po defoltu neko ko tako peva obično nije lep- kaže JK.

-Moram da kažem da ona ima i fakultet- rekao je Saša Popović a JK dodala- Pa ti imaš sve, devojko bez greške. Podsećaš me na moju ćerku Atinu. Imaš tu nevinost.

Bosancu je sve bilo kako treba- Bravo devojko broj jedan, a ti Azra si primer onoga što Bosna ima.

Snežani Đurišić Jovana je bila pravo iznenađenje- Lepa, mlada, zgodna, korektno peva, dama i živa na sceni.

Mentori su bili zadovoljni kandidatima, te je Đorđe rekao da ga Jovana nije razočarala, ali imao je primedbu na njene roditelje- Vidi, ako prođeš u baražu, nema više mama i tata da odlučuju. Nisam zadovoljan stajlingom. Kapiram da dolaziš iz male sredine ali neće moći.

Iako je Azra ”sepcijalizovana” za pevanje sevdalinki, Aleksandar Mili je rekao da bi voleo da je čuje drugi put u nekom drugom žanru

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,