Jovan Marković i Đorđe Jovanović – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli


i – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli

Prvi takmičar odabrao je pop hitove “Ne zovi me na grijeh” i “Milimetar”, dok se drugi u takmičenju predstavio narodnjačkim repertoarom “Kraljice srca moga” i “Gitaro sviraj”.

Iako u početku nije delovalo da će im žiri biti naklonjen, na kraju duela uspeli su da oduševe sve, pa je rezultat bio 5:5.

– Meni su posle ove kovid bolesti dali ime Đorđe Nikolić Kovid, a ti treba da budeš Kegla. To će da bude pun pogodak – poručio je Đorđe David drugom takmičaru,što se nije dopalo Jeleni Karleuši.
– U ovom takmičenju nadimke dajem ja – dodala je Jelena, a takmičar je otkrio da ga zovu Krofnica, što se balkanskoj divi nije dopalo.

– Sladak si kao krofnica, ali ne. Bolje Đorđe Jovanović Sarmica – rekla je Karleuša, a žiri se nadovezao i nastavio da mu smišlja umetničko ime poput “meče, šećer, loptica”.

Dragan Stojković Bosanac nije želeo da učestvuje u smišljanju nadimka, već se fokusirao isključivo na pevanje.

– Đes’ ti, bolan mali? Tako se u peva u Nišu. Ja nisam čuo nijednog narodnjaka, a da tako, sa toliko duše donosi pesmu, sa tako igrađenim ornamentima, sa takvom ubedljivošću. Zapljusnuo si me, bravo majstore – prokomentarisao je Boske, pa poklekao pod pritiskom kolega i dodao da takmičaaru bolje pristaje nadimak “otrov”.

– Ne, otrov. Ma daj, Gici bolje. Đorđe Jovanović Gici – dodala je Jelena, a Saša Popović je rekao da nije u redu da bude kao prase.

– To je kao kad bih ja rekao Jelena Karleuša grok,grok – dodao je Popović, a Mili se nadovezao i rekao da njoj pristaje Sisi.

– Ne, bolje Guzi – rekao je Popović, a Jelena se složila.

Marija Šerifović se više fokusirala na komentarisanje svog takmičara, ali je na kraju kumovala umetničkom imenu drugog kandidata.

– Ti meni ličiš na neku ćuftu. Može tako? Đorđe Jovanović Ćufta – rekla je Marija Šerifović, a žiri se konačno složio.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,