Jelena Prole – Stani dušo da te ispratim i Zvezda Danica – (22. 02.) – dvadeset treća emisija
– Stani dušo da te ispratim i Zvezda Danica – (22. 02.) – dvadeset treća emisija

(18) iz Zrenjanina, bila je pod mentorstvom Ane Bekute, a predstavila se pesmama ,,Stani dušo da te ispratim” Ilde Šaulić i ,,Zvezda Danica” Jelene Broćić.

Na kraju izvedbe pesama, Jelena je imala 3 glasa, od Viki, Snežane i Marije, i tako obezbedila mesto u baražu.

,,Šta vam je?” pitala je Ana kolege iz žirija. ,,Prva pjesma to je bilo, ne može biti amaterskije, naivnije..” rekao je Bosanac na šta je Ana odgovorila ,,Bilo je čedno, a tako i treba da bude”.

,,Mislim da je devojka pevala okej, za baraž, sad da li je bilo za 4 glasa ili 3, svejedno je” rekla je Marija, a onda se uključila JK: ,,Kindergarten- obdanište, naivno, amatersko, neupečatljivo, tanano, ne znam da li ova devojka ima bilo kakvu perspektivu, imamo kandidata i od 16 godina koji ne zvuči naivno. Ovo će biti zauvek tako” na šta ju je Snežana Đurišić upitala- ,,Aha misliš da je nepopravljivo?” a JK je odgovorila potvrdno. Viki se nije složila sa Jelenom, ali kaže da nije bilo ni dobro.

,,Prole, ja sam prezadovoljna, obe pesme su zvučale kako treba. Neko kaže nevino i naivno ali mislim da su se ogrešili” za kraj je rekla mentorka Ana.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,