Jasmin Arnaut – Ptica bijela i Da mi je, al’ nije – (22. 02.) – dvadeset treća emisija
– Ptica bijela i Da mi je, al’ nije – (22. 02.) – dvadeset treća emisija

(22) iz Lukavca za nastup se pripremao sa Đorđem Davidom. Odabrali su da se predstavi numerama “Ptica bijela” Dina Merlina i “Da mi je, al’ nije” Darka Radovanovića. Iako nije bilo glasova, njegov mentor Đorđe David bio je zadovoljan. Kada je nastup završio sa 4 glasa, Đorđe je pitao kolege da li se zezaju. Marija je odmah rekla da že ona reći svoj razlog zbog čega mu nije dala glas.

– Razlog je prva pesma koja je bila katastrofa. Način na koji si rešio da je doneseš, neke intervencije koje si sa mentorom uradio, bilo je pogrešno. Treba da skontaš kakva je to tuga, jad i čemer, da nam otvoriš srce i daš ga ovde. Nažalost, ič nam se nije dopalo. I ova četiri glasa su vrlo realna za ono što si ti sada pokazao.

– Saglasna sam sa Marijom – rekla je Jelena Karleuša. – Prvu pesmu nisi osetio, to je bio pogrešan izbor iako je pesma prelepa. Mlad si, ali bar glumi da osećaš.

Saša Popović je rekao da zna kakav je on pevač i da je u prošloj sezoni bezveze ispao u trećem krugu. A njegov mentor je rekao da su vredno radili, ali da sada nije pokazao ono što može.

– Imali smo 14 proba, sada je bio najlošiji. Rokaj u baražu, imaš pesmu koju ćeš da pevaš!


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,