Ivana Dimkovski i Predrag Ilić – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

   


i – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

Ivana se predstavila numerama “Čaje šukarije” Zdravka Čolića i “Život da stane ne sme” Sinana Sakića, dok je Predrag za svoje prvo pojavljivanje u takmičenju odabrao pesme “Lagala je grade” Saše Matića i “Krenem” Dina Merlina.

Iako je većina nagradila Ivanu sa pohvalama još tokom nastupa, a i nakon toga sa pet glasova, Bosanac je imao zamerku na način pevanja. Ali pre nego što je čuveni kompozitor “osuo” paljbu, Viki je morala da priđe takmičarki i čestita joj na meatralnom nastupu.

– Tebi treba čestitati jer ti si najbolji pevač u takmičenju. Bravo, svaka ti čast – poručila je Viki Miljković, dok je za drugog takmičara, koji je dobio samo jedan glas, rekla da joj je žao što je ispao, ali da je bio nesiguran i da je zvučao amaterski.

Bosanac prvo nije želeo da polemiše previše, ali je na kraju morao da kaže da je Ivana bila vrlo poletna i pojačana, te da je to prevarilo Viki.

– To nije bilo loše, to je bilo loše. Nisam glasao za tebe jer sam video da si po glasovima već prošla, ali sigruno si bila ubedljivija od drugog takmičara- poručio je Bosanac, što je iznerviralo Ivaninu mentorku Jelenu Karleušu koja je morala da mu uzvrati. Ali je pre toga po prvi put pohvalila svoju koleginicu Viki koja je branila njenu takmičarku.

– Nekada te toliko volim da mi je žao što sam te svih ovih godina maltretirala- izjavila je Karleuša, dok je za Bosanca imala sledeću poruku – Uz dužno poštovanje, evo sad Vam persiram moram da kažem: Gospodine Bosanac, ne serite!

To je iznerviralo kompozitora, pa joj je odgovorio da ako bi on to uradio, ona ne mogla da pokupi, a potom joj poručio da bi bilo lepo da se uljudi i upristoji.

– Iz srca mi je izletelo – dodala je Karleuša, a potom čestitala svojoj takmičarki na direktnom prolasku.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,