Ivana Bogićević – Neko nije i Nema te žene – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija


– Neko nije i Nema te žene – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija

pevala je pesme ,,Neko nije” Ilme Karahmet i ,,Nema te žene” Aleksandre Radović. Mentor ove mlade takmičarke bila je Ana Bekuta. Ivana je nastup završila sa četri glasa i to od Snežane Đurišić, Jelene Karleuše, Viki Miljković i Đorđa Davida, dok Marija i Bosanac nisu dali svoje glasove. Sa 4 glasa, Ivana je otišla u baraž gde će imati priliku da se bori za mesto u trećem krugu.

,,Da pohvalim izgled, konačno nešto lepo i pristojno. Krčiš večeras, nije to tvoja boja. Prva pesma mi se nije dopala. Četiri glasa su dovoljna. Nisi sažvakala pesmu Ilme i mislim su tvoje pevačko znanje i ta pesma nebo i zemlja. Hrabro je i ok je ali nije bilo dovoljno dobro” rekla je Marija Šerifović.

,,Ja sam zamalo povukla glas, ali ajde slatka si pa bori se u baražu” rekla je Snežana Đurišić Ivani.

JK imala je malo drugačiji komentar: ,,Meni se ovo svidelo. Za početak kako si zvučala čak i bolesna bilo mi je bolje nego prošli put. Drugo, smršala si i baš si seks bomba. Sve mi se sviđa na tebi i haljina i karmin i sandale, i kosa. Prelepa si. Super si”.

Viki je smatrala da je Ivana mogla da dobije i 5 glasova jer napreduje iz godine u godinu, što je potvrdio Saša Popović.

Mentorka Ana je rekla da je takmičarka dala svoj maksiumum: ,,Bila sam preplašena kad si mi javila za upalu krajnika, ali super je prošlo. Na probama sam se ježila kako si dobro pevala ovu pesmu, ali dobar broj glasova si dobila s obzirom na problem sa upalom”.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,