Irma Hasić i Aldin Musić – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

   


i – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

Prva takmičarka mentorke Jelene Karleuše predstavila se pesmama “Favorito” grupe Hurricane i “Neko nije” Ilme Karahmet, dok je novi kandidat koji je radio sa Aleksandrom Milićem Milijem, za prvo pojavljivanje u “Zvezdama Granda” odabrao numere “Najbolji grad na svetu” od Adila i “Ostani” Gorana Karana.

Nakon duela žiri je prednost dao Irmi koja je osvojila pet glasova, dok je Aldin dobio samo jedan i to od Snežane Đurišić.

– Realna je odluka, jer je Irma gotov proizvod. Vidi se i čuje i iskustvo i talenat. A što se tiče Aldina, on je uspeo da se oslobodi treme tek pred kraj. Nisi imao sreće jer si naišao na Irmu, ali svaka čast kako si se pokazao. Doći će iskustvo – rekao je Aldinov mentor Mili, dok je Karleuša poručila da je njen kandidat “ubica”, ali da to ne znači da Aldin nema “ono nešto”.

– Imaš lepu boju glasa i lep si momak. Volela bih da te vidim opet u takmičenju – dodala je Jelena.

– Aldinu sam dala glas da ga nagradim, iako je u prvoj pesmi bio u falšu. U drugoj je bio odličan, a Irmi mogu samo da poželim sreću u daljem takmičenju – rekla je Snežana, a Bekuta je prokomentarisala da joj je žao što Aldin ide kući jer je talentovan i poručila da mu da se obavezno prijavi i sledeće godine.

Bosanac nije štedeo reči, pa je odmah zamerio takmičarima i njihovim mentorima što su odabrali da prvo pevaju brze, a potom spore pesme.

– To se radi pred fajront. Solista na prvoj laganoj pesmi treba da oseti mikrofon, ambijent i svoj glas prilagodi situaciji. Drugo, uvek se zakucava drugom pesmom. Ovo je čista glupost da se radi obrnuto u takmičenju- rekao je Stojković, dok se Mili branio stavom da on tako radi na koncertima.

Ipak, na kraju su se svi složili da je jedno koncert, a drugo takmičenje.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,