Haris Mujević – Svadbarskim sokakom i Srećo ne krivi me – (08. 02.) – dvadeset prva emisija– Svadbarskim sokakom i Srećo ne krivi me – (08. 02.) – dvadeset prva emisija

se predstavio pesmama “Svadbarskim sokakom” Zdravka Čolića i “Srećo ne krivi me” Tošeta Proeskog. Sve vreme je žiri pomno pratio njegov nastup, a na kraju su ga nagradili sa svih šest “da”. Majka koja je bila u podršci se rasplakala, a otac takmičara nije krio oduševljenje nakon glasanja.

“Marija još nije gospođa, ali se nadamo da će to uskoro postati kao i do 2030 da će postati majka. Nadamo se da će za godinu, dve dana sa svojom bebom da dođe ovde… “, rekao je Popović, a Marija je odgovorila “Najbolje dete da mi raste ovde”. I Viki se složila da će svi da ga ljuljaju.

“Ako beba zaplače kandidat prolazi, ako ne zaplače nikom ništa”, našalio se Popović.

“Meni je samo drago što ste odabrali ove dve pesme i kao što je njegov otac rekao bile su jake predrasude da on to ne može. Upravo je ovim pokazao da može mnogo, a sad kad si ti podigao lestvicu ne smeš da je spustiš”, poručila mu je Jelena. Viki je dodala da je konačno pronašao svoj fazon i da samo tako nastavi.

“Harise dobar si bio večeras ali ti možeš mnogo bolje. Drago mi je što radimo i što sam uspela donekle da te pronađem i mislim da će ovo biti jedna lepa sezona za tebe”, rekla je Marija.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,