Haris Mujević i Irma Hasić – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli


i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Prvi takmičar predstavio se pesmama “Molitva za Magdalenu” i “Ajde, ajde, Jasmina”, dok je druga odabrala numere “Kako sam te voljela” i “Med i žaoka”.

Pet prema pet bio je rezultat na kraju duela, ali je preglasavanje odlučilo da u naredno kolo ide Irma.

Saša Popović otkrio je da je Irma u prošlom krugu prošla dalje “kroz iglena uši”, ali da je sad opravdala svoju poziciju. Najkometentniji član žirija Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao je da je bila sjajna i da ima lepu boju glasa, kao i da ima osećaj da Haris malo stagnira.

“Samo daj malo dinamike, inače si odličan pevač”, smatra Bosanac, dok je Đorđe dodao da je ozbiljan frajer.

“Način na koji si Dragojevića otpevao je pretrčavanje preko materijala. Ovo je samo dokaz da nisi dovoljno čuo pesmu, dok si drugu numeru pevao iz malog prsta”, rekao je Džordž, dok je Irmi čestitao na lepoj emociji.

Viki Miljković imala je veoma zanimljivu opasku, a to je da ovaj pevački par savršeno izgleda na sceni, ali kao ljubavni par.

“Fali samo matičar”, dodao je neko iz žirija, što je nasmejalo sve u studiju.

“Jako me raduje kad vidim lepe i mlade ljude koji lepo pevaju, lepo se ponašaju”, rekla je Marija koja je inače Harisova mentorka. Ona je zadovoljna kako se predstavio u trećem krugu i čestitala oboma na sjajnom duelu.

JK je imala takođe zanimljivu opasku, a to je da Harisa treba da ostavi devojka, kako bi naučio šta je patnja i istu primenio u pevanju, dok je za Irmu rekla da ima emociju u glasu.

“Stvarno izgledate kao mlada i mladoženja. Je l’ se desi nekad u Zvezdama Granda neka ljubav? Ima li simpatija?”, pitala je Karleuša, a ostali članovi žirija objasnili su joj da se u ovom takmičenju rodile mnoge ljubavi, pa čak i bebe.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,