Haris Mujević i Elsan Pilica – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli


i – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli

Prvi takmičar predstavio se pesmama “Mogli smo sve” od Saše Kovačevića i “Kad čovjek voli ženu” Dina Merlina, dok je drugi odabrao “Hvala ti za ljubav” od Šabana Šaulića i “Otvaram ti dušu” od Sinana Sakića.

Nakon glasanja strčnog žrija, rezultat je bio 6:3 u korist drugog kandidata, što je značilo da je Elsan direktno prošao dalje. Haris je ipak morao da sačeka odluku Saše Popovića.

Đorđe David se odmah oglasio i rekao da mu je žao za ova tri glasa kada je prvi kandidat u pitanju.

– Harise, ja moram da branim nas kao mentore, pre svega Maru. Marija jako dobro zna zašto ti je dala pesmu Dina Merlina i zašto ti je dala te visine od kojih ti bežiš u zonu komfora. Ti to imaš, ali onda kad odlaziš u tu visinu, nešto čudno se desi u tvom vokalu, dobiješ neki polunazal, a treba da pustiš svoj glas. Ogroman si čovek, pa i da podereš grlo, to su stvari zbog kojih se veruje pevaču – rekao je Đorđe i dodao da je na osnovu svega što je do sada postigao ipak trebalo da dobije četvrti glas.

Snežana Đurišić se složila sa Đorđem, dok je Elsanu rekla da je jako lep utisak ostavio na nju. Umesto pevanja, Jelena Karleuša osvrnula se na izgled kandidata i konstatovala da iz Sandžaka dolaze samo alfa mužjaci, tj dobri frajeri.

– Harise, ti si meni uvek bio favorit, zato što si dobar dasa, ali sam večeras odlučila, daso, tebe da kaznim. Vaspitna mera, eto zato ti nisam dala glas. Bio si katastrofalan, možda najgori ikada. Nešto se desilo, to nije bila tvoja boja glasa, to nisi bio ti – izjavila je Karleuša i dodala – Sa druge strane, Elsane, jako interesantno prezime i jako interesantan vokal, strašna boja glasa, odlična emocija. Zaslužuješ da biraš mentora i da ideš dalje – navodi ona.

Nakon vaspitnih mera od Karleuše, Marija nije imala nikakav komentar, dok je Viki dodala da je Haris bio konfuzan. Sa njom se složio i Mili, koji smatra da ne treba da ide dalje, ali ga je Popović pustio u četvrti krug i to na račun stare slave.

Ali kako je Elsan prošao dalje, sa maksimalnih šest glasova, imao je priliku da odabere svog mentora, a on je odlučio da to bude Viki Miljković. Kako je naveo, sluša je od malih nogu i ona mu je favorit.