Hanad Džehverović i Sanel Osmanović – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli
i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Hanadov mentor bila je Marija Šerifović i on je pevao pesme ”Stihija, Željka Joksimovića ”Bosanac” grupe Bjelo dugme a Sanela je vodio Dragan Stojković Bosanac i on se predstavio pesmama ”Jedna je majka” Mladena Radoša i ”Đavo mala” Hajrudina Hazreudvunčića.

Pravila glasanja ostala su ista- kandidat sa 5 glasova prolazi direktno u četvrti krug, sa 4 i 3 glasa ide u baraž a sa 2,1 i 0 glasova ispada direktno.

Rezultat ovog duela bio je 4:4, što znači da su oba kandidata otišla u baraž.

Saša Popović odmah je zamerio Viki jer nikome nije dala glas, pa se Bosanac nadovezao- Pa neće, oće sve da ih strpa u baraž da bi njeni prošli.

Iako su Saša i Mili, novi muzički urednik Granda, smatrali da su oba pevača bila sjajna, Snežana se nije složila već podržala Viki- Jedan je bio dobar u prvoj pesmi drugi u drugoj. Tako da ili 0 glasova ili za obojicu.

Mnogi članovi žirija pobunili su se jer nisu čuli nikada pesmu ”Đavo moja” Hajrudina Hareudvunčića, a onda im je Bosanac objasnio da je čovek velika zvezda- Vi i ne treba da znate pesmu, već da ocenjujete pevanje i nastup- bio je jasan pa su JK i Viki u glas počele da se raspravljaju sa njim- Čekaj da začepi- rekla je Jelena Viki na šta je Miljkovićka odgovorila- Začepiću ga ja.

-Sanele neosporno si sladak i talentovan. Ali mora da inteligentno bira pesmu koju peva. Ja volim Turke i njihov melos. Ovo je preterano. Moraš da biraš pesmu koju znamo. Svakako dala sam ti glas jer imaš predispozicije da budeš zvezda. A ne kao Saša i Mili, vidi na šta oni liće- rekla je JK.

Svi članovi žirija složili su se da je Hanad bio dobar ali mlak, u prvoj pesmi bar, dok je u drugoj imao energije.

-Moj kandidat, prva pesma, moglo je bolje. Prvi si nakon drame, ja ti praštam. Mesto ti je na sceni- rekla je Marija svom takmičaru, pa dodala- Svakako ne možemo ocenjivati ko je bolji pevač, jer ono što može kec ne može dvojka i obrnuto.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,