Hanad Džehverović – Dobro veče tugo i Zašto praviš slona od mene – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija


– Dobro veče tugo i Zašto praviš slona od mene – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija

Naoštrio se Hanad žestoko, a već sa prvim taktovima pesme “Dobro veče tugo” Dina Merlina je bacio žiri u trans, dok ih je sa drugom “Zašto praviš slona od mene” podigao sve na noge. Zaigrala je Jelena Karleuša, ustala je i Viki Miljković, a zatim i Đorđe David, ali su glasovi izostali.

Samo tri “da” dobio je ovaj harizmatični momak, za kog je žiri konstatovao da ima “ono nešto”.

“Mislim da je zaslužio više od tri glasa”, konstatovao je Đorđe David, pa nastavio: “Bilo je falševa, ali si ti neko ko pleni. Ti si meni kao Konor Mekgregor, tvoja energija je neverovatna, imaš neku foru”.

“Reci mi da znaš ko je Konor Mekgregor”, rekla je JK, a takmičar je odgovorio da zna da je Mekgregor najveća zvezda u MMA, što je oduševilo divu pa je htela da promeni svoj glas iz “ne” u “da”.

Hanad se dopao i Snežani Đurišić, koja je konstatovala da on ima “ono nešto” što se ne stiče, već se sa tim rađa, ali mu nažalost njegova harizma nije pomogla da se direktno plasira u treći krug, te ide u baraž. Ipak, njegova mentorka bila je zadovoljna.

“Meni si bio dobar, ali jasno ti je da život vrlo često nije fer. Borimo se do kraja, srećno u baražu”, poručila mu je Marija Šerifović.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,