Grand News – Sasa Popovic Zvezde Granda krecu sa emitovanjem – (Tv Grand 18.05.2020.)

Direktor Grand produkcije Saša Popović, je bio gost Jovane Joksimović u jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

Na samom početku Jovana ga je upitala da li je bilo dileme oko nastavka snimanja emisija na šta je Popović odgovorio da je bilo u planu snimiti još 3 emisije u periodu od 16. do 20. marta međutim, odluka je povučena kada je doneta odluka o vanrednom stanju.

Direktor Granda najavio je da će 17.maja raditi emisiju ,,Zvezde Granda Specijal” sa koleginicom Sanjom Kužet, kao i da od 25.maja nastavlja snimanje emisije Zvezde Granda: ,,Imamo jednu snimljenu emisiju od pre vanrednog stanja, pa ćemo nju emitovati 23.maja, a nedelju dana kasnije gledaoci će imati priliku da vide kako smo snimali po novom sistemu”

Saša je istakao da neće biti publike kao i da će svaki član žirija imati kabine od pleksiglasa kako bi bili zaštićeni: ,,Ono što je novo je što smo vratili neke kandidate koji zaslužuju dalje da nastave takmičenje iz razloga što nećemo završiti sezonu sada, neće biti finala sada već u junu sledeće godine” objasnio je Saša i dodao da će snimiti 5 emisija trećeg kruga sa kandidatima iz Srbije a poslednja epizoda pred letnju sezonu biće krajem juna.

Popović je najavio da će audicije će biti online pa će neke kandidate pripojiti već postojećim, tako da će biti nešto preko 120 kandidata, i zaključak je da će ova sezona trajati 2 godine.

izvor: grand online


Kategorije: Nove Zvezde granda, Zvezde granda

Tagovi: ,