Goce Boškovski – Stranac u noći i Prsten i zlatni lanac – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija
– Stranac u noći i Prsten i zlatni lanac – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija

(36) iz Prilepa pokupio je simpatije izvođenjem pesama “Stranac u noći” i “Prsten i zlatni lanac”. Šest “glasova žirija došlo je kao od šale.

“Dragi gledaoci, ovo nije finale, ovo je samo drugi krug Zvezda Granda”, prokomentarisala je Sanja borbu ovog momka na velikoj sceni, a Saša Popović obajsnio zašto je ovaj format jedinstven.

“Šta su ti zapravo Zvezde Granda? Pa kad usred Beograda jedan Makedonac peva bosansku pesmu”, našalio se direktor Granda, dok je Jelena Karleuša pohvalila ovaj TV projekat jer je oduvek poštovao različitosti i da je zato i najgledaniji šou ikada.

Pored maestralnog nastupa, žiri je bio fasciniran i neverovatnom transformacijom ovog Makedonca, koji je drastično smršao na nagovor svoje mentorke.

“Profrajerisao si se, smršao si jako i dobro ti stoje naočare”, pohvalila ga je JK i dodala da treba još da radi na sebi. To je iznerviralo Đorđa Davida, pa je otkrio da mu je Jelena prošli put udelila komplimente da je “saksija u pokretu” i “plastični svet sa srcem zveri”, što je nasmejalo sve u studiju.

“Nije tačno, nije baš tako! Htedoh reći – dobar si, ali treba da upamtiš da svako može da da svoj maksimum”, poručila mu je diva, a Džordž dodao da pazi, da se sve gleda i da treba da skine još pet kilograma.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,