Filip Jovanović – Žal za mladost i Dukat – (07. 03.) – dvadeset peta emisija


– Žal za mladost i Dukat – (07. 03.) – dvadeset peta emisija

se predstavio pesmama “Žal za mladost” Staniše Stošića i “Dukat” Darka Radovanovića, a njegov energičan nastup žiri je ocenio sa svih šest “da”. Bosanac je prišao da čestita kandidatu na direktnom prolasku u naredni krug.

Predstavljanje kandidata prekinule su Ana i Snežana koje su Sanji Kužet optevale deo pesme “Da ti ljubim belo lenče ustašca rujna rumena”…

“Ovu pesmu je naručio Bosanac za Sanju”, objasnio je Đorđe, a publika je aplaudirala. Popović je napomenuo da je šest glasova dobio na osnovu prve pesme, a druga nije bila najbolji izbor.

“Dobro evo neću više da pevam zabavnjake”, poručio je Filip Popoviću. Bosanac je poručio Popoviću da je za razliku od njega koji je autokrata i koji zahteva da Filip peva narodnjake, on pedagog i da je želeo da mu ispuni želju.

“Nemoj da se stidiš onoga što jesi. To najbolje radiš i to najbolje pevaš. Ti uvek malo pecneš i pobegneš. Nemoj”, poručila je Viki. Popović mu je za kraj poručio da on više ne može da bira pesme već treba da bude takav kakav jeste.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,