Ena Talović i Aldin Avdijaj – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli


i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Prva takmičarka predstavila se pesmama “Korake ti znam” i “Košta me”, dok je drugi odabrao numere “Sin” i “Nekada je dolazila stalno”.

Nakon maestralnog duela, u četvti krug takmičenja plasirao se Aldin koji je osvojio pet glasova stručnog žirija, dok je Ena dobila samo tri glasa.

Žiri je zamerio Eni na tremi, kao i na nedostatku energije, dok je Aldina na sva usta hvalio.

“Bravo, momče, bio si odličan. Bomba”, prokomentarisao je Dragan Stojković Bosanac, dok je Eni zamerio da je bila mlaka. Ipak, Snežana Đurišić prepisala je to tremi i dodala da je ovo bio nesrećan spoj dva talentovana pevača, ali ne iste jačine glasa.

Svi su se složili da je Aldin bio dominatniji, a Ena dosta slabija, a onda je došao red da mentori objasne nastupe svojih takmičara.

“Ja ću da pokvarim ovo veče”, počela je Jelena i dodala da neko mora, na šta je Viki odgovorila da ona to uvek radi.

“Vas dvoje ste kao ulje i voda, zapravo kao mast i ulje. Aldin je masan pevač, tako i peva i kad stane pored devojke koja ima slatku boju glasa i manirski slabije peva, naravno da deluje dominantnije”, rekla je JK, pa nastavila da se obraća Aldinu:

“Ti meni izgledaš kao Darko Lazić posle tri meseca sunčanja u Turskoj. Ipak, ima razlike. Ti se mučiš dok pevaš. Te pesme su za dobijanje hemoroida.”

Njegova mentorka Marija Šerifović stala je na njegovu stranu, pravdajući ga da je trema odradila svoje, dok je Eni rekla da je nesrećna okolnost što je pevala pored Aldina koji je dinosaurs.

“Nevrovatno je šta puls i trema urade od njegovog vokala, to je nešto neviđeno. Vežbali smo, pričali i vidi se napredak u pevanju, ali moraš malo da smanjiš tremu. Čoveče, ti si sav mokar. To je tvoja jedina mana”, smatra Marija, dok se Mili delimično složio sa njom. On nije mnogo želeo da komentariše Aldina, smatrajući da odlično peva, a Eni je poručio da izgleda kao Arijana Grande i da to treba da koristi,

“Moraš da igraš na tu kartu vrcavosti i slatkoće. Večeras ti je samo loš odabir pesama”, dodao je Mili.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,