Dženan Mahmutović i Aleksandar Nicić – (05. 12.) – četrdeset čevrta emisija – dueli
i – (05. 12.) – četrdeset čevrta emisija – dueli

Nagradu za dobar nastup dobio je Dženan i to od šest glasova stručnog žirija, dok je drugi imao samo jedan glas podrške od Đorđa Davida.

– Od kad sedim u ovom takmičenju, mislim da ništa pametnije nisam mogla da napravim, osim što sam ovom takmičaru dala zlatni glas i vratila ga u takmičenje – rekla je Marija Šerifović, Dženanova mentorka, pa priznala da je rad sa njim bio naporan jer nikako da se oslobodi.

– Trebaće mi bager i klješta da te otvorim – poručila mu je Marija, dok je Mili nastup svog takmičara ocenio nedovoljno dobrim za prolazak.

Jelena Karleuša bila je oduševljena Dženanovim nastupom, i vibratom za koji je rekla da je od milion dolara, dok ju je od Aleksandra zabolela glava.

– Prva pesma je bila pristojna, a onda sam osetila napad migrene. Svi kandidati me altretirate već pet godina, mene zbog vas boli glava. Ja osetim stravu i užas, i zbog vas ću avršiti u invalidskoj penziji – bila je iskrena Karleuša, a Saša Popović obećao je da će dobiti beneficirani radni staž.

– Čim imamo tri dana snimanje, ja ponesem lekove sa sobom – nadovezala se Ana Bekuta što je podstaklo Popovića da objasni da su “Zvezde Granda”najgledaniji šou koji je iznedrio mnoge zvezde i u kom su takmičare ocenjivali i političari, kao i sadašnji predsednik države, AleksandarVučić.

– Pa zovite sad predsednika, neka dođe, malo da odmorimo – poručila je Marija, a Dragan Stojković Bosanac dodao: U ovom žiriju bi se i Tramp teško snašao!Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,