Dženan Glavinić i Nevena Petronić – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli


i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Prvi kandidat predstavio se pesmama “Ostani” Gorana Karana i “Donesi” Lexington benda, dok je kandidatkinja odabrala numere “Rane moje” od Zane i “Krivi spoj” od Severine. U ovom muško-ženskom duelu došlo je do izjednačenja jer su oba kandidata dobila po četiri glasa i svoju sreću će potražiti u baražu.

“Dženane ti si to mogao mnogo bolje. Smatram da je druga pesma potpuni promašaj za tebe jer se nisi snašao. Mi znamo da ti nisi vešt u brzim pesmama ali si se bolje snalazio ranije. Sa druge strane Nevena ja se tebe ni ne sećam”, rekla je Marija. Đorđe je podsetio da su je nazvali očerupanom kokoškom u prethodnom krugu zbog kostima, a on je sad od nje napravio prelepog labuda.

“Lepo izgledaš to je istina ali ne razumem kako se neko takmiči sa ovim programom. Ako se takmičiš u slatkoći onda u redu, bilo je dopadljivo”, poručila je Marija. Ana je branila takmičarku i rekla da je njoj bilo dopadljivo, lepo izvedeno i videlo se da se dobro osećala na sceni.

“Umalo nisam zaspala ovde. Za ovaj krug možda može da prođe Nevenino izvođenje, ali za naredni teško. Dženan bez energije”, rkela je Viki.

“Probudi se čoveče, šta ti je? Stalno si tužan”, poručila je Marija Dženanu, a Ana mu je takođe rekla da mora da promeni svoj stav.

“Moj jarane pustila sam hijene da te malo napadaju zato što je to dobro da se tebi desi. Ti si sve vreme gledao u pod, iako ja smatram da si ti jedan od najboljih pevača u ovom takmičenju. Bilo je neumesno ponašanje na sceni. Sa druge strane Nevena mi je bila slatka i simpatična”, rekla je Jelena.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,