Dušica Tričković i Andrijana Stojanović Cica – (30. 05.) – dvadeset osma emisija – dueli
i Cica – (30. 05.) – dvadeset osma emisija – dueli

Prvi takmičarski par za večeras jesu dve dame – (30) koja je pod mentorstvom Ane Bekute i Cica (25) čije je mentor bila Jelena Karleuša.

Dušica je odabrala pesme ,,Minut dva” Sinana Sakića i ,,Varali me svi” Maje Nikolić, dok se Andrijana opredelila za pesme ,,Vukovi” Emine Jahović i ,,Dal ona zna” Milene Vučić.

Ovaj duel završio se rezultatom 5:4 u korist kandidatkinje pod brojem dva, Andrijane, što znači da se ona plasiarala u četvrti krug takmičenja dok će se Dušica boriti u baražu.

Za kandidatkinju broj jedan, Dušicu, jedino Snežana Đurišić nije dala svoj glas.

,,Ja mislim da je jasno kao dan da kada govorimo o pevačkim mogućnostima da glas ide Cici, jer to je fer, sa druge strane Dušica me je iznenadila. Ovo je najbolje tvoje pojavljivanje, napredovala si. Od mene pohvale. Cico bravo” rekla je Marija Šerifović.

,,Želim ti sreću, tebi i bebici, ali jasno je da je druga kandidatkinja bila bolja od tebe, i bilo bi nepravedno da ste obe dobile po pet glasova” obrazložila je Snežana svoju odluku.

Kako je Dušica u drugom stanju, i trebalo bi da se porodi za par nedelja, svi su joj udelili komplimente na račun izgleda u tako poodmakloj trudnoći: ,,Volela bih da si otišla direktno da beba ne čeka baraž ali dobro” rekla je Viki.

Bosanac je primetio da je Dušica zbog bebe imala problem sa podizanjem dijafragme a samim tim i disanjem: ,,I ja sam to prošao sa svojom ženom” na šta je JK dobacila- I ti si imao problem sa podizanjem..nisi mogao?, da bi Bosanac u svom maniru odgovorio- Ja sam uvek mogao!

Na red su došli i komentari mentora: ,,Cico čestitam, uživala sam. Dušice zadovoljna sam, briljirala si” rekla je Bekuta dok je JK obema čestitala i poručila: ,,Dušice, ja sam provalila šta je ključ tvog uspeha- da kad pevaš opušteno i rasterećeno, nabolje pevaš. Cico,tvoja pevačka agresija prati tvoj vizuelni identitet. Ti si brutalna pevačica”.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,