Đurđica Kitić i Ognjen Čvorović – (20. 06.) – trideset prva emisija – dueli


i – (20. 06.) – trideset prva emisija – dueli

Đurđica je pevala pesme ”Da se opet tebi vratim” Nine Badrić i ”Otkači” Mire Škorić dok se Ognjen predstavio pesmama ”Hiljadu ruža” Mirze Selimovića i ”Košava” Dženana Lončarevića.

Ovaj duel završio se izjednačenim rezultatom i to 3:3 što znači da oba kandidata idu u baraž kako bi se borili dalje za četvrti krug.

Bekuta je bila prva na tapetu da da svoj komentar: ,,Prvu pesmu koju si pevala obožavam ali nije bilo dobro. U drugoj si se popravila i dala energiju. Zato sam ti i dala glas. Što se Ognjena tiče briljirao si u prošlom krugu, nije sad najsrećniji izbor pesma. I sve da je pravi izbor nije bilo snage i energije. Ne otvaraš usta dok pevaš”.

,,Ja vidim da je Ognjen mučio muku, dekoncentrisan, destabilizovan. Jel imaš neki problem, jel si dobio? Zdrav si? Al nije ti bio dan za pevanje. Sve je bilo pogrešno” rekla je Marija pa iskomentarisala Đurđicu- Tebi sam dala glas jer si svakako bila bolje u odnosu na prethodni krug ali videćemo u baražu.

Đorđe misli da Đurđici scena baš dobro stoji ali da nije bila dobra, a za Ognjena je rekao: ,,Ti si u ovoj priči izgubio”.

,,Ovo je realno što se tiče glasova. Ovo je sve bilo ništa. Sve se otpjeva a ništa se ne kaže. Ti Đurđica imaš veće duže noge od Jelene, ali lepo spakovano” bio je iskren Bosanac.

Došao je red i na komentare mentora: ,,Pohvale za kandidate, ali jeste realno i objektivno. Ognjen jeste pevački bolji ali večeras to nije prezentovao. Đurđice to je sve bilo lepo i korektno ali bez žara bez borbe. i ćeš se svakako napredovati u ovom poslu. Ogi možeš ali moraš da pobediš stidljivost” rekla je Viki, pa dodala da je sve pokušala.

,,Đurđice nit dužih nogu nit kraće petlje. Uplašila si se za medalju. Ušla si u foru u drugoj polovini pesme. Moramo da radimo na samopouzdanju. Imaš sve predispozicije” rekla je JK pa se obratila Čvoroviću- Jedno imaš. Kad se pojaviš pleniš. Ima nešto specifično u tvojoj nesvakidašnjj pojavi. Ja takvog čoveka nisam videla. Drugačiji si ali nisi dao 10% onoga što možeš.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,