Dragana Jović – Goro i Stani dušo da te ispratim – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija
– Goro i Stani dušo da te ispratim – (23. 05.) – dvadeset sedma emisija

koja je u timu Viki Miljković. Ona se predstavila pesmama “Goro” Vasilise i “Stani dušo da te ispratim” Ilde Šaulić. Atraktivna pevačica nagrađena je sa četiri glasa koji su joj obezbedili prolazak u baraž.

“Pogled moje drage Viki koji ubija svaku moju moždanu ćeliju, morala sam da dam glas da se zaustavi taj pogled. Takmičarka je sve vreme bila u falšu, dosadno je bilo i neubedljivo”, objasnila je Jelena. Dragana koja je inače iz Toronta nije se vraćala za Kandu već je vreme provela u Bijeljini.

“Bez ikakve poente si devojko došla iz Kanade. Ništa nećeš napraviti. Osim što si mlada, lepa i zgodna ništa drugo”, nastavila je Jelena da je kritikuje.

“Ti si ozbiljna riba. Ja kao muškarac dajem sebi za pravo to da kažem. Prva pesma ti je bila niska i trebala je da bude za pola tona gore. Mislim da si lepa cura i da imaš ozbiljan potencijal”, rekao je Đorđe.

“Prva pesma je bila dobra, a druga je mogla bolje. Moraš da se izboriš za sebe u baražu i ne slažem se sa Jelenom da od tebe ništa biti neće. Mislim da si ti pevač koji dobrim radom i upornošću može da napravi finu karijeru”, poručila je Snežana.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,