Dino Puzović i Nataša Vodeničar – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli


i – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli

Nataša je za prvu pesmu odabrala čuveni hit od Vere Ivković “Šuška se šuška” , dok je u drugom krugu pevala Breninu pesmu “Sitnije, Cile sitnije”.

Dinov izbor bili su “Sve ti dajem” Aco Pejović i “Anđeo čuvar” Saša Matić.

U ovom duelu Nataša je dobila 5 glasova, a Dino četiri i oboje prelaze u sledeći krug.

Snežana je prva komentarisala – Nataša, fino si nas zabavila ali pevanje mi se nije dopalo. Bilo mi je prilično amaterski. Možda je pogrešan odabir pesama, to je samo moje mišljenje, zbog toga ti nisam dala glas. Kandidat broj dva, sasvim korektno, nisi za ispadanje, imam primedbi ali neću da ulazim u sitna crevca.

I Bosanac se složio sa Snežanom kada je u pitanju Nataša i naveo – Zabavila si nas ali mislim da iz kruga u krug, lošije pevaš. Moraš se pozabaviti time jer to neće moći dalje. Što se tiče momka, meni je to dobro ali presirovo. Treba malo poraditi na tom doterivanju.

Marija je istakla da je izenađena brojem glasova, jer kako ističe ona je svoj glas dala u trenutku kada je bio upaljen samo jedan taster, te se složila sa Bosančevim i Snežaninim komenatarima u vezi sa takmičarima.

Jelena Karleuša navodi da je Nataši glas dala isključivo zbog Ane Bekute, ali da s razlogom ima 38 godina i još uvek nije ništa postigla.

– Kada toliko godina tražiš i pokušavaš a ne dešava se neka magija, da li je to to? – upitala je Jelena i dodala da nije mogla da dozvoli da samo Nataši da glas, budući da smatra da je drugi takmičar bolji pevač.

– Mislim da si dobar čovek, imaš tu milu facu – počela je Viki – Možda si previše želela jer vidiš da ti biološki sat otkucava, hoću da kažem da nikada nije kasno, ne mislim da treba da ideš “Nikad nije kasno”, ti si naš stari kandidat – pokušavala je Viki da pohvali kandidatkinju, na šta su joj ostali čanovi žirija uz smeh dobacivali “Prekini Viki na vreme”, “Nemoj više da je hvališ” i “Sve gore od goreg”.

– Sve mi je bilo haotično oko tebe večeras, ali podstakla me je tvoja želja za napredovanjem te sam ti dala glas – nastavila je Viki.

Za sam kraj Đorđe David je istakao da Nataša mora biti svesna da je prošla samo zato što je kandidat Ane Bekute, dok Dino zvuči kao da je uzeo helijum.

Ana Bekuta je uprkos kritičnim komentarima svojih kolega izjavila da joj pesmu “Šuška se šuška” niko tako lepo nije otpevao kao Nataša ali da će se ubuduće truditi da izaberu neke pesme koje joj više leže a za Dina je imala samo reči hvale kojima se i Mili pridružio.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,