Denis Ahmetović – Bela i Kerta mange daje – (25. 01.) – devetnaesta emisija– Bela i Kerta mange daje – (25. 01.) – devetnaesta emisija

ove sezone je u timu Marije Šerifović, a mentorka mu je odabrala pesme “Bela” Ivana Kurtića i “Kerta mange daje” Šabana Bajramovića. Denis je oduševio žiri svojim pevanjem i nagrađen je sa svih šest glasova.

“U prvoj pesmi si bio odličan. Međutim, druga pesma je bila potpuni promašaj. Nisi mogao da dotakneš visine na nekim mestima i nadam se da mentorka zna gde si pogrešio”, rekao je Bosanac, a Jelena ga je pitala da prokomentariše Denisov stajlin želeći da ga isprovocira, obzirom da je njenu takmičarku Nadicu kritikovao zbog provokativne garderobe.

“Stajling odličan. Vrlo otmeno”, odgovorio je Bosanac, a onda je Jelena nastavila da komentariše takmičara na sceni. “Denise, ti si moj favorit i meni se ti jako dopadaš. Intersantno izgledaš i mislim da bi bio jako zanimljiv za šoubiznis”, poručila je Jelena takmičaru.

Marija se na kraju složila sa Bosančevim komentrom da takmičar nije bio na “visini zadatka” kada je u pitanju pesma Šabana Bajramovića.

“Eto, Denise ti si odlučio da sam promeniš tonalitet pesme, iako smo se mi dogovorili nešto sasvim drugo. Bio si odličan, ali kada sledeći put budeš odlučio da radiš na svoju ruku, polomiću ti koske”, rekla je Marija kroz osmeh.

Denis se zahvalio žiriju na šest glasova i sa scene otišao ponosan, jer je prošao direktno u treći krug.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,