Branka Šaula i Dženan Mahmutović – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli


i – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli

U roze toaleti pripijenoj uz telo i sa šeširom na glavi, prva takmičarka priredila je pravi vizuelni ugođaj, još kada je na sve to došla koreografija uz pesme “Da li znaš da te ne volim” i “Ja sam dobro”, žiri je bukvalno zanemeo.

“Što je dobra riba”, vikala je Jelena Karleuša tokom Brankinog nastupa koji na kraju nije opravdao njihova očekivanja.

Drugi takmičar odabrao je da se bori isključivo svojim glasom, te u njegovom izvođenju pesama “Loše vino” i “Ja potpuno trijezan umirem” nije bilo scenskih momenata, kao kod atraktivne Branke.

Ipak, ovaj duel stavio je žiri na teške muke. Naime, po mišljenju stručnjaka iz “Zvezda Granda” Branka je podbacila u drugoj numeri, a loš odabir pesama koštao ju je ispadanja iz takmičenja.

Saša Popović bio je ljut na njenu mentorku Viki Miljković što joj je uopšte dozvolila da peva numeru Nataše Bekvalac, a žiri se složio da je šteta što je ispala, budući da je veliki potencijal za šou biznis.

“Branka, izgledaš fantastično. Takva si ribetina da si mene kao ženu zakovala. U prvoj pesmi si imala fantastično tačne momente, što meni govori da ili te je drma trema da ne znaš gde si, ili se nisi čula”, poručila joj je Jelena Karleuša, dok su ostali članovi žirija dodali da je rođena da zabavi publiku.

Karleuša je, takođe, zamerila Viki što nije bila autoritet i kao mentor odabrala pesme za svog takmičara, na šta se Miljkovićka branila da je to bio Brankin izbor.

I dok je Branka “naljutila” žiri što nije dala svoj pevački maksimum, već je doživela fijasko, za Dženana su svi imali reči hvale, pa je i rezultat bio 5:2 u njegovu korist.

“Ti si jedan od najboljih takmičara ovde”, poručila mu je Jelena.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,