Bojan Petrović – Bela i Gordana – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija
– Bela i Gordana – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija

(31) je odabrao da se predstavi pesmama “Bela” Ivana Kurtića i “Gordana” Šabana Šaulića. Dok je pevao, Đorđe David mu je poručio – daj da vidim zube, majstore. Ipak, bio je prvi koji mu je dao glas. Nastup je neočekivano završio sa 5 “da” i direktnim prolazom, što je kod supruge u bekstejdžu izazvalo suze. Kada je supruga nestala iz ekrana, Jelena Karleuša je uzela reč.

– Dobro je da su isključili suprugu, da te ne “bušim” pred njom. Izgledaš, obučen si, pa kao neki džudžovan iz Pržogrnaca, ali sa anđeoskim glasom. Pod hitno, neke šiškice, farmerkice… Sve je pogrešno, osim tvoje boje glasa. A što se pevanja tiče, sve je trebalo pola tona više.

– Prva ne, druga pesma možda – rekla je Marija i dodala kad je Viki htela da se ubaci – Moji komentari su kratki, ali efikasni. Ovaj kandidat i možda još jedna devojka, su napravili najveći pomak uz rad sa mentorom. Dva različita sveta, dva različita čoveka, sada i u prvom krugu. Da izgledaš kao da radiš u pošti, izgledaš i to moraš da menjaš.

Kada je Viki htela da govori posle Marije, Saša Popović je odlučio da joj štopuje vreme jer je rekla da joj je koleginica uzela “reč iz usta.”

– Pohvala za Adila. Dobro se sećam ovog dečka. Eto, ništa ne mogu da kažem, ja sam mnogo pametna i moram to da iznesem – šalila se Viki dok ju je Popović svaki čas prekidao, a kolege odbrojavale vreme.

Potom je Saša dao reč mentoru.

– Boki, razvalio si! Može bolje, a 5 glasova je realno stanje. Moraćemo da poradimo na još nekim stvarima, a sviđa mi se što čujem da si usvojio mnogo toga na čemu smo radili. Odmah sam rekao da ne možemo da igramo na kartu da si mega-giga frajer – rekao je Adil.

– Nisi Apolon, ali budi šmeker – ubacila se Jelena. Pomoći ću ti ja za sledeći krug – obećala je.

– Očekujemo ludilo u sledećem krugu – rekao je Popović, a kad se Bosanac požalio da on nije dobio pravo glasa, rekao mu je – ti ćeš sledeće subote!

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,