Bojan Pavlović i Valentina Kuzmanović – (06. 06.) – dvadeset deveta emisija – dueli
i – (06. 06.) – dvadeset deveta emisija – dueli

Prvi takmičar odabrao je pesme “Ispod palme na obali mora” Tome Zdravkovića i “Neznanka” Radiše Markovića, dok se druga predstavila pesmama “Poljubi me” Aleksandre Kovač i “Radio svira za nas” Jelene Tomašević.

Na kraju duela žiri je bio oduševljen njihovim nastupom, ali su glasovi rekli da je za nijansu bila bolja Valentina, koja je pobedila Bojana sa 5:4 u duelu. Njena mentorka Marija Šerifović nije mogla da izdrži, a da ne priđe Valentini i čestita joj na direktnom prolasku u četvrti krug.

“Rizikujem da dobijem koronu, ali moram da poljubim ovog cara. Tako je lepo kad neko lepo peva”, rekla je Marija, a potom zagrlila i poljubila svoju kandidatkinju.

Oba takmičara oduševila su žiri koji nije štedeo reči hvale i kompimente.

“Bojan je mlad dečko i prvu pesmu je doneo totalno drugačije od onoga kako je to Toma radio. Bio je jako dobar večeras”, prokomentarisala je Viki Miljković, dok je za Valentinu rekla da je jedan od najboljih takmičara ove sezone.

Đorđe David izjavio je da je Bojan poseban, dok je Valentini poručio da joj je sve Bog dao, i energiju i sluh i izgled, apsolutno sve.

“Ti si sigurni finalista i nešto najbolje u ovoj sezoni”, rekao je Džordž, dok se Jelena Karleuša nadovezala i poručila da je prvi takmičar savršen i da ima neku čudnu harizmu zbog čega smatra da će biti velika zvezda u narodnoj muzici. Isto je prognozirala i Valentini.

“Valentina je neverovatan talenat. Sve joj je dato, njeno ponašanje i pevanje, ma, sve je bilo savršeno. Jedino mi fali malo više krvi u izboru pesama, neke numere da se naježimo, jer možeš sve i svašta da otpevaš. Ti si sigurni finalista”, poručila je Karleuša, dok su njihovi mentori Marija i Bosanac čestitali takmičarima na maestralnim nastupima u “Zvezdama Granda”.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,