Bojan Pavlović i Aleksandra Đorđević – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

   


i – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

Bojan je odabrao ”Zapevajte pesme stare” Cuneta Gojkovića i ”Romanija” Halida Bešlića za večeras, dok su Aleksandrin izbor bile pesme ”Znam” Cece Rašnatović i ”Golube” Lepe Brene.

Rezultat ovog duela bio je 6:0 za Bojana, koji je pobrao maksimalan broj glasova.

-Žao mi je devojke broj dva, što si ispala. Treba ti dosta rada truda i žara i vrati se do godine. A Bojane ti si sve bolji i bolji, svača čast tebi i Bosancu, birate savršen program i kristalno jasan ti je progres!- rekla je Marija.

Saša je prozvao Viki da kometariše a ona se zahvalila- Baš sam iznenađena što si mene drugu pitao- rekla je Viki pa je Jelena dodala- I mi smo šokirani! Viki se nije složila s Marijom i smatrala je da je Bojan bio bolji u prošlom krugu a Aleksandri je poručila da dođe do godine spremna!

-Bojane jako lepo, pevanje, razdraganost na sceni, iako deluješ nastrano sa tom kosom. Sa druge strane za Aleksandru smatram da nije za ovaj posao. U energetskom smilu, ponašanja, izgleda, talenta, to sve je bilo minus beskonačno- rekla je Jelena Karleuša.

Bosanac kao mentor imao je reč- Bravo momče! Jel vidite kako svi kandidati pokleknu pred kvalitetom? Jel vidiš Mili kako se sprema kandidat i šta je producent?

Mili je samo odgovorio da je zadovoljan što mu je za pola emisije već dva kandidata prošlo.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,