Belma Huseinefendić i Mustafa Mehić – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli
i – (26. 09.) – trideset peta emisija – dueli

Prva takmičarka se predstavila pesmama “Ništa tvoje” Ilme Karahmet i “Kakvo tjelo Selma ima” Selme Bajrami. Drugi takmičar izabrao je numere “Zavet” Topalka i “Evo ide proleće” Nikole Rokvića.

Članovi žirija su nagradili Belmin nastup sa pet glasova tako da se ona plasirala direktno dalje, dok je Mustafa imao samo tri glasa. Jelena je bila presrećna i prišla je da čestita svojoj kandidatkinji.

“Belma zvezda je rođena i to si ti. Bravo!”, rekla je Jelena. Snežana Đurišić je poručila Mustafi da je jako dobar pevač ali da nije mogla da mu da glas zato što mnogo falšira.

“Mustafa ti si odličan pevač i to se čuje. Ili je bio problem sa intonacijom ili si se ti prepao, ali si baš bio u falšu. Belma ti si mnogo slatka i mnogo lepa i mislim da si večeras blistala. Tako kako izgledaš takva si i bila – fantastična”, rekla je Viki.

“Zvezda je rođena! Ti ideš direktno u finale, bićeš pobednik. Posle toga snimaš za Grand i Jelena će da uloži jedno 200.000 evra u tebe… To mi je rekla malo pre i zato sam glasao za tebe”, našalio se Bosanac, a onda prešao na ozbiljne teme.

“Prvu pesmu si sašila za 10 plus i tako si pevala zrelo da sam ja ostao bez teksta”, rekao je Bosanac i objasnio da je na drugoj pesmi pala i da se čuva “traćkalica” od pesama. Bosanac je zamerio Mustafi vokale a,e,i, o, u ali mu je rekao da se drugoj pesmi čulo da je dobar pevač.

“Drugom kandidatu se desila Belma zato što ima srce kao stejdž. Ako prođeš dalje ja ću te zvati Čovek srce. Belma apsolutno sam ti sve verovao. Ti si čudo! Mislim da se ti igraš na stejdžu i zabavljaš i da ti se smeši finale”, rekao je Đorđe.

“Belma ti si zaista uživala na sceni i nekako okupiraš tu scenu. Zaista si briljirala večeras. Što se tebe Mustafa tiče ja sam te izvukla da ostaneš ipak u baražu. Videla sam da imaš dva glasa i smatrala sam da ne zaslužuješ da ideš ovog časa kući”, rekla je Ana.

Marija je poručila Belmi da je potpuno luda i da peva fantastično, a Mustafi je rekla da je istina da nije dao svoj maksimum. Jelena je na kraju pozdravila publiku iz celog regiona i poručila “Dobro zapamtite Belmu jer je ona neko ko će žariti i paliti”.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,