Belma Huseinefendić i Aleksandra Dabić – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli
i – (28. 11.) – četrdeset treća emisija – dueli

Sanju je poneo ritam pesama “Ja bih te sanjala” i “Grad bez ljudi”, koje je izvela prva takmičarka, a ništa manje nije bilo ni sa drugom, koja je otpevala numere “Tek je 12 sati” i “Robinja”.

– Malo i ja da se prisetim detinjstva – rekla je voditeljka nakon ovog duela, koji je na kraju izazvao pravi haos u žiriju.

Iako je rezultat bio 6:5 u korist druge takmičarke, čuvena šestorka smatrala je da nisu saglasno doneli ovu odluku. Ali prvi se oglasio Saša Popović koji je objasnio da je njegov favorti večeras bila Aleksandra.

– Ja sam za tebe navijao još dok si bila u “Prvom glasu Srbije”, ali sam znao da ćeš doči u Grand, kao i većina – izjavio je Popović, dok je Jelena bila ljuta na Bosanca što nije dao glas za njenu takmičarku.

– Veoma je hrabro da sa 18 godina peva pesmu Ivane Peters. A drugu pesmu si otpevala bolje nego Severina, neverovatno je sa kakvom emocijom si je izvela, kao da si imala četiri braka iza sebe . – prokomentarisao je Džordž, dok je drugu takmičarku pohvalio da je seksipilna, koncentrisana na svaki potez u nastupu.

Snežana je nastup prve takmičarke opisala kao savršen, dok je za drugu rekla – Za malo pa savršeno!

Marija Šerifović predsnost je dala Belmi, dok je za Aleksandru rekla da joj se ne dopaju njeni narodnjački ukrasi.

– Nešto tu ne valja, ne kažem da nije bilo tačno, već mi se stilski nije dopalo – dodala je Marija, dok je Viki pohvalila obe, ali je prednost dala Aleksandri.

– Bila je dominantnija u svakom smislu. Nekako je sigurnija – dodala je Viki, a Jelena je pitala da li se drogira ili pije.

– Ne, nikada. Imam pravo da kažem svoje mišljenje da je Aleksandra bila bolja. Kraj i tačka – odgovorila je Miljkovićeva, a Karleuša se nije složila, te je rekla da Aleksandra ima seljački vibrato i triler, kao i Viki.

– Ti bi sve dala da ga imaš, ali nemaš – odgovorila je Viki, ali je raspravu u žiriju prekinula Marija koju je iznerviralo što su Belmi zamerili na greškicama u nastupu, tvrdeći da je to samo kriza.

– Koja kriza, ko je od vas pevao ovako sa 18 godina?! Niko, ajde tišina – odbrusila je Šerifovićeva.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,