Azra Husarkić – Koliko je širom svijeta i Svako traži novi ljubav – (25. 01.) – devetnaesta emisija– Koliko je širom svijeta i Svako traži novi ljubav – (25. 01.) – devetnaesta emisija

(22) je odabrala pesme “Koliko je širom svijeta” Zaima Imamović i “Svako traži novi ljubav” Vide Pavlović. Kandidatkinja je dobila svih šest “da” za svoj nastup, a prva je uzela reč Marija Šerifović.

– Azra, ti si došla ovde i u prvom krugu pevala maestralno i svi znamo kako ti pevaš, to nije sporno. Imam jednu zamerku, ne sviđa mi se tvoj vibrato, umoran je. I drugo, počinješ da zvučiš umorno, kao da pevaš u 6.15 ujutru.

– Moja Bosančica je dobila 6 glasova i ide dalje – rekao je Bosanac, a onda je uskočila Jelena Karleuša.

– Delovala je umorno jer su ove pesme umorne, kafanske, za 4 ujutru, umorne za srču do kolena, memlu… Dala sam ti glas jer nisam videla ništa lepše od tebe u životu, izgledaš kao arapska princeza, prelepa si i veliki talenat, a ne zbog izbora pesama koje su umorne, memljive… Haljina ti je promašaj, kao i frizura jer se vidi nadogradnja, a to ne sme.

– Ja to ne vidim! – uzviknuo je Popović.

– Muškarci ne znaju razliku između suknje i haljine – rekla je Jelena, na šta joj je Saša objasnio, a ona rekla da to znaju samo gej muškarci…

– Al’ se upecao – rekao Bosanac, pa pitao Jelenu da li zna razliku između dimija i šalvara, na šta je ona rekla da tu nema razlike.

– Nije tačno! Razlika je u kanapu – ispravio ju je.

– Ti si naznaka produžetka one loze narodnih pevačica koje su dobrim pesmama i izgledom obeležile Balkan – pohvalio je Đorđe David kandidatkinju.

– Meni je ona za finale! – složio se Popović, dok je Viki rekla kako je Ana za nju pravi mentor i da samo treba da ispravi vibrato.

A onda se povela rasprava o Vikinom kotliću u dvorištu koji je pravila kada je živela preko puta Jelene Karleuša, pa Jelena pomislila da se nešto zapalilo kod Viki i uzela crevo da gasi požar. Priča se protegla i do toga da li su se jedna drugoj javljale kad se sretnu, pa je Viki objasnila da se sa Divnom uvek lepo popričala kad se sretnu.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,