Ana Vlajić – Rođeno moje i Štiklica – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija
– Rođeno moje i Štiklica – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija

dolazi nam iz Smedereva i ima 35 godina. Njen mentor bio je Đorđe David a zajedno su odabrali pesme kojima se Ana predstavila- ,,Rođeno moje” od Severine i ,,Štiklica” grupe Frajle.

Ova kandidatkinja je pored pevanja pokazala i glumački talenat pa je svojom mimikom i pokretima vladala na sceni, i očigledno sa razlogom dobila svih 6 glasova, čime ide direktno u treći krug!

,,Ana mi smo stari drugari ali ovo je večeras bilo nešto najbolje od tebe ikada. Moram da kažem da si bila skoro pa bez greške a to je jako teško” pohvalila ju je Jelena a onda i pitala ko joj je pomogao oko stajlinga: ,,Izgledaš bez greške. Kao svetska zvezda”. Ono što su svi članovi žirija primetili je da je Ana drastično smršala a onda je JK dodala da svi idu ka tome da budu što mršaviji.

Kandidatkinja je rekla da se puno trduila: ,,Zaista sam puno vežbala, bukvalno svaki dan” a njen mentor, Đorđe David, to je i potvrdio: ,,Moram da kažem da je bila jedna od najvrednijih i bila je moj pik, jer mi je dobro predavanje održala u prvom krugu, a svi se sećamo toga. To pokazuje njenu hrabrost, od samog starta, shvativši to kao ozbiljnu opomenu ja sam ušao sa njom u ozbiljan dijalog i u ozbiljan rad, i pobedila si mene!”

Za kraj Saša Popović joj je dao savet da ne mršavi više, sa čim se Jelena nije složila pa joj dobacila- ,,Lepe žene ne nose krzno i ne jedu leševe!”


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,