Ana Vlajić i Nikola Kitić – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli
i – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

Prvi par koji nam se predstavio večeras bili su (35) iz Smedereva koja je radila sa Đorđem Davidom i (18) iz Adaševca koji je radio sa Milijem.

Ana nam je pevala pesme ”Ne daj” Tijane Dapčević i ”Srpkinja je mene majka rodila” , dok je Nikola pevao ”Drska ženo plava” Željka Joksimovića i ”Tajno moja” Tošea Proeskog.

Duel se završio rezultatom 3:3, što je značilo da produkcija odlučuje da li ih pušta dalje.

-Mislim dečko je interesantan, ima 18 godina i početnički elan, ali ja sam za Anu Vlajić, znam koliko može da pruži- rekla je Jelena.

-Ani je druga pesma bila problematična, a kod drugog kandidata super boja i sigurnost ali tekst, izgovor teksta nerazumljiv- izjasnio se Bosanac pa dodao- Ali pošto smo morali glasati dao sam Nikoli glas.

-Ja sam preponosan na Nikolu! Mislim da je zaslužio svih 6 glasova!- rekao je mentor Mili, pa izjavio za žiri da nije kompetentan, na šta se Jelena pobunila- Mi nismo kompetentni?? Ja imam svoje mišljenje i meni s eovaj dečko ne doapada, amater je. A ti prestani da unosiš negativnu energiju.

Marija je obrazložila zašto je dala glas novom kandidatu- Mislim da možeš bolje za sledeći krug, ali ništa mi nije smetalo kod tebe, dok je Anu ukopala druga pesma i koštala je mog glasa.

I Bekuta je podelila Marijino mišljenje dok je Viki mislila suprotno- Meni je ovo bilo najbolje Anino pojavljivanje do sad!

-Ovde niko od žirija Mili tebi nije rekao da nisi kompetentan. Donekle bi opravdao Popoviću ili Bosancu da to kažu ali tebi ne- rekao je Đorđe David pa dodao- Svaka čast dečku broj dva ali razlika vas koji dolazite i između naših kandidata jer će se kod naših videti ozbiljan rad, u svakom narednom krugu.

Saša Popović je na kraju doneo odluku da pusti u sledeći krug Nikolu Kitića!

izvor: grand