Alem Bajrović i Kristina Kalić – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli
i – (19. 09.) – trideset četvrta emisija – dueli

Prvi takmičar predstavio se pesmama “Jesen u mom sokaku” Predraga Živkovića Tozovca i “Zanela me svetla velikoga grada”. Takmičarka je izabrala numere “Ne žalim ja” Ane Bekute i “Soperka” Goce Tržan. Prvi takmičar se dopao žiriju pa su mu tokom nastupa dali dva glasa.

je na kraju ovog duela ocenjen sa tri “da”, dok je ostala bez glasova što je značilo da je ispala iz takmičenja.

“Aleme moćno, rasno lepo onako kako se meni dopada. Rasno i izgleda i peva. Ima brutalnu boju glasa i lepe ukrase, a čuo si i sam da si malo ispadao iz ritma. Kristina, imaš sve predispozicije mlada si i lepa…”, rekla je Jelena.

“Molim vas nemojte da me šikanirate”, rekla je Kristina.

“Kristina da ti kažem jednu stvar ti nisi došla kod tetke i teče na ručak da ti oni pričaju bajke kako si lepa. Vidi, u ovom poslu moraš da trpiš pritisak jer ako to ne možeš džabe ti i lepota, mladost i talenat. Ovo je krvav šobiz posao koji ne može svako da radi. Čini mi se da ti nisi kadar za ovo”, rekla je Jelena.

“Ovo je takmičenje, neka borba mora da postoji da iz čoveka izađe neka strast… Ti staneš na scenu kao jedno beživotno biće koje je tu došlo na silu Kristina. Kod prvog kandidata koliko je prva pesma bila dobra, toliko je druga bila katastrofa.Uopšte ti druga pesma nije legla”, objasnila je Marija. Bosanac je poručio Kristini da je i ranije trebala da ispadne, a Alema je posavetovao kako da uhvati ritam.

“Ako hoćemo da idemo u borbu sa vukovima onda se moraš koncentrisati na tu drugu pesmu. Trebaš mi majstore! Devojko bez obzira na sve ja ti čestitam”, rekao je Đorđe. Viki se složila da je ovo Kristinin maksimum, a Mili joj se zahvalio na trudu.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,