Aleksandra Janićijević – S’ kim čekaš dan i Maler – (25. 01.) – devetnaesta emisija– S’ kim čekaš dan i Maler – (25. 01.) – devetnaesta emisija

predstavila se pesmama “S’ kim čekaš dan” grupe Osvajači i “Maler” Blah blah benda. Žiri je oklevao sa glasovima, a na kraju nastupa, svetleli su tasteri ispred Jelene, Sneže i Viki.

Sneža je poručila takmičarki da je bila beskrajno dosadna, dok je Bosanac imao nekoliko zamerki na njeno pevanje. Kompozitor je kritikovao i za prvu i za drugu pesmu, a Jelena je ponovo morala da pita kolegu Bosanca da oceni stajling i ove kandidatkinje.

Popović se našalio da će Bosanac do kraja emisije morati da komentariše izgled takmičara, zbog Jelenine kandidatkinje kojoj je rekao da će se prehledati i neće moći da rađa zbog kostima, koji je više otkrivao nego pokrivao.

“Iako sam iz malog mesta, Sarajevo mi je uvek bilo na dohvat ruke. A ti si iz Beograda, ali džaba. Nisi dorasla samoj sebi”, rekao je Jeleni Bosanac, na šta mu je ona odgovorila da li on to hoće da kaže da je ona seljanka. “Pa nisi, ali imaš neki gen, koji te stalno goni u to neko blato”, nastavio je Bosanac, pa na kraju sarkastično dodao da je diva ipak najbolja.

Đorđe je poručio Aleksandri da je drugu pesmu trebalo da peva onako kako je to radila na probama i na kraju priznao da ga je ipak porazilo to što je žiri rekao da je dosadna.

Roker je rekao svojoj učenici da u baražu ima dobru pesmu i da mora da pokaže malo više energije, kako bi prošla dalje.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,