Aleksandar Praizović – Trag u snijegu i Ja bih da pevam – (08. 02.) – dvadeset prva emisija


Aleksandra Praizovića – Trag u snijegu i Ja bih da pevam – (08. 02.) – dvadeset prva emisija

Aleksandra Praizovića za drugi krug spremao je Đorđe David. Aleksandar se ovoga puta predstavio pesmama “Trag u snijegu” Al Dina i “Ja bih da pevam” Dejana Cukića.

Mentor je sve vreme napeto posmatrao svog učenika na sceni i sebi u bradu komentarisao šta bi Aleksandar trebalo da popravi u svom nastupu. Nakon svih šest “da”, Đorđe je izašao na binu da odmah čestita svom kandidatu.

“Izgleda da Đorđe nije mislio da treba da prođeš direktno, obzirom da se izenadio kada je video sve tastere”, prokomentisala je Snežana. Ona je dodala da je bilo puno falševa, dok se Ana Bekuta nije složila sa njom. “U oba žanra si se odlično snašao. Prva pesma je bila emotivna, a ti si lagano prešao u drugu, koja je daleko dinamičnija”, dodala je Ana.

Bosanac je rekao da mu se svideo Aleksandrov nastup i našalio se da Snežana “površno” posmatra pevanje kandidata. “Falilo ti je samo da malo zaigraš kao Cukić u drugoj pesmi”, rekao je Bosanac i ustao da demonstrira kako bi trebalo to da izgleda.

Ana je primetila da je Bosanac mnogo drugačiji od kada je prošle godine operisao srce. “Šta je sa tobom? Je l’ si srećan?”, pitala je Ana otvoreno Bosanca, na šta je on odgovorio da je on uvek srećan.

“Milutin ti je poručio da se skloniš od mene”, dodala je Ana kroz osmeh, a Bosanac je odmah primakao svoju stolicu Aninoj.

“Meni si bio super. Izgledaš top, dobro pevaš, ali ti ova prva pesma nije trebala. Ta pesma je toliko paćenička, da bi žene trebalo da ostavljaju sve muškarce, koji tako kukaju”, bila je iskrena Jelena.

Aleksandar je prošao direktno u treći krug, tako da svaki loš komentar sigurno neće primiti k’ srcu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,