Aleksandar Misojčić i Jasmina Vasić – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

   


i – (17. 10.) – trideset osma emisija – dueli

Prvi kandidat je otpevao pesme “Stil života” Ace Lukasa i “Soliter” Željka Šašića, dok se nova predstavila numerama “Iskoristi moje mane” Seke Aleksić i “Zabraniću srcu da te voli” Cece Ražnatović.

Žiriju se uopšte nije dopao ovaj duel, ali je na kraju rezultat bio 4:2 u korist Milijeve takmičarke.

– Vidi prošao moj takmičar! Hvala vam -poručio je iznenađeno i s osmehom Mili, a Marija Šerifović je objasnila da glasanje nema veze sa tim ko je čiji takmičar, već kako ko peva.

– Jedino što je valjalo u ovom duelu je kraj Jasminine druge pesme – rekla je Marija, pa nastavila da komentariše Aleksandra.

– Ti nemaš pojma. Ne znam kako si ti došao dovde?! – pitala se Marija.

– Beskrajno si simpatičan, znaš da se ponašaš na sceni, ali pevanje pakao. Tebi ustavom da se zabrani da pevaš – poručila je, a na to se nadovezala Karleuša i rekla da je Aleksandar sve vreme bio u falšu, dok je za Jasminu prokomentarisala da izgleda kao kafanska pevačica.

– Ti si mlada da bi na nogama nosila te pegle – posavetola je Jelena aludirajući na cipele. Ali to je izbacili Šerifovićevu iz takta i mirnim tonom poručila joj da ne bude đubre prema takmičarima, već da im fino, na lep način kaže šta misli.

– Dobro! Jasmina, evo fino ću ti reći. Mnogo si slatka, baš ti je lepa haljina, ali bih ja to promenila. Lepe su ti i cipele, ali bih i to promenila. Lepa ti je ta crna kosa, ali bih i to promenila. Sve bih na tebi promenila, ali si lepo pevala, ali ovo nije takmičenje samo u lepom pevanju. Ti nikad nećeš biti zvezda – poručila joj je surovo JK, a Mili je dodao da se ne obazire na komentare i poručio svojoj takmičarki da hrabro nastavi u četvrtom krugu.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,