Aleksandar Ljubičić – Kad bi moja bila i Sto kafana – (18. 01.) – osamnaesta emisija– Kad bi moja bila i Sto kafana – (18. 01.) – osamnaesta emisija

(24) iz Brčkog, kom je mentor Marija Šerifović. Prva pesma koju peva je “Kad bi moja bila” Zdravka Čolića i prvo “da” stiže od Đorđa Davida. U drugoj numeri “Sto kafana” Mirze Selimovića dobija pet glasova stručnog žirija.

“Sad kad si preživeo, dobro je”, prokomentarisala je odmah Šerifovićeva, koja nije krila radost što je uspeo da “izgura” nastup.

Iako je dobio pet “da”, žiri nije baš imao reči hvale za njegov nastup. Prva je počela Jelena Karleuša koja je istakla da nije “čista srca i dobre volje dala glas”, a onda ju je prekinula Marija.

“Izvini što te prekidam, on vam to neće reći, ali ja hoću. On peva sad pod najvećem bronhitisu koji postoji, govorim o zdravlju svog kandidata i znam koliko može”, objasnila je Marija, dok je diva dodala da je on dobar pevač koji je večeras mnogo falširao.

“I kad si bolestan, čuješ šta dolazi iz tvojih usta. Nemoj više da ti se desi i molim te, d*pe odmah da si krenuo da smanjuješ”, poručila mu je diva.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,