Aleksandar Ljubičić i Miloš Milutinović – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli


i – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli

Ljubičić nas je razmrdao pesamama ”Sve će to mila moja” Bijelog dugmeta i ”Krasiva” Zdravka Čolića, dok je isto učinio Miloš pesmama ”Otkud tebe da se setim” Jašara Ahmedovskog i ”Sam za stolom jedan čovek sedi” Šabana Šaulića.

Sa pet glasova Aleksandar je otišao u naredni krug, dok će o sudbini kandidata Miloša odlučiti Saša Popović , jer je osvojio 3 glasa.

-Odsekao si se Miloše, šta ti je?- pitala ga je Jelena- Takva muškarčina a smrz’o si se!

Viki je dobila priliku da prva komentariše- Aleksandre sve je bilo kako treba u prvoj pesmi, druga malo dosadna. A Miloše, ja volim narodnjake, ali najveća greška ti je totalna zapušenost, kao da te slušam kroz jastuk ili krpu.

– Nikad Marijinom kandidatu nisam rekao šta ću tebi. Ne dozvoljavam da se prva pesma peva sa takvim vibratom. To je takav fal da je to neverovatno- obratio se Đorđe Aleksandru, pa dodao da Miloš treba da ide dalje.

-Ja imam drugu logiku. Ako je tebe ovaj naš zli Iznogud Mili izabrao, ima nešto u tebi. Oseća Iznogud to, zna on, s obzirom sa kakvim je zvezdama radio- ubacila se Jelena.

Mili se zahvalio na komplimentu jer je strip junak Iznogud bio veliki vezir, a onda je Jelena i Saši Popoviću dala nadimak- Ti si sultan Sulejman.

– Aleksandre jel se ti dobro osećaš? Kad si ustao, došao? Što to radiš?- pitala je Marija svog kandidata, pa nastavila- Razumem da imaš malu bebu i da si zaljubljen u nju, ali ja sad sedim ovde kao da je neko prosuo kofu go*ana po meni. Treba da se prospeš ovde. Do ovde si mi došao!

Mili je na kraju pokušao da ubedi Sašu da pusti njegovog kandidata dalje, ali se to nažalost nije desilo- Neka dođe sledeće godine- rekao je Popović.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,