Aleksandar Josifovski i Boško Nikolić – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli


i – (12. 12.) – četrdeset peta emisija – dueli

Prvi takmičar, roker predstavio se pesmama “Crna dama” i “Bitanga i princeza”, dok je drugi na maestralan način doneo narodnjake “A nekad je dolazila stalno” i “Ti mene ne voliš”.

Da se muzika ne deli na žanrove već na dobru i lošu, dokazalo je i glasanje čuvene šestorke koja je ovaj duel nagradila sa izjednačenim rezultatom – 6:6.

Saša Popović konstatovao je da Strajinja neodoljivo podseća na svog mentora Đorđa Davida, pa zatražio od žirija da prokomentariše ovaj duel

– Nema šta da se komentariše. Bili su fantastični – rekla je Snežana Đurišić, a Marija Šerifović se složila i dodala je da je ovo bila prava mera.

– Aleksandar iz kruga u krug bira preteške pesme. On zakiva – prokomentarisala je Jelena Karleuša i dodala da je zvučao kao sa CD-a. Za drugog takmičara je rekla da je kao surčinski medved koji je čaroban.

– Ti tako dobro pevaš, tako si rasan – dodala je Jelena, a Popović je podsetio da ga je pre tri godine uništila komentarima. Ipak, ove godine uspeo je demantuje svaki njen komentar, a za mentora je odabrao Mariju.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,