Aleksa Radojičić i Marko Petković – (05. 12.) – četrdeset četvrta emisija – dueli
i – (05. 12.) – četrdeset četvrta emisija – dueli

Zlatko Pejaković ”Ove noći jedna žena” i ”Pusti ritam” bile su Markov izbor pesama dok se Aleksa odlučio za ”Kosa do ramena” od Dženana Lončarevića I baladu Saše Kovačevića ”Kako posle nas”.

, čiji je mentor Đorđe David, osvojio je maksimalnih šest glasova, dok je Aleksa uspeo da prođe dalje sa dobijena tri.

Nakon otpevanih pesama Bosanac se obratio kandidatima i rekao – Prvi kandidat je bio solidan, dobar, vrlo dobar. Ništa preko toga. A što se tiče drugog kandidata, o muzici, o lepoti muzike, o svemu onome što muzika nosi, ovo je klasičan primer. Vi ste zaboravili jednu stvar, nije ovo cepanje drva bez obzira na šou.

-Dok sam snimala storije kako sam lepa I prelepa, čula sam da to jako lepo zvuči. Ne kvariš mi snimak koji ću okačiti I koji će videti milioni I da je u baladi bilo jako lepo – rekla je Karleuša Aleksi a za kandidata Marka imala je samo pohvale – Siguran, harizmatičan, samouveren, zgodan, dobro obučen, dobar zabavljač i dobra energija.

Jelena se ovom prilikom prisetila i kako je i sama došla na mesto žirija u ovom šouu i zahvalila Saši Popoviću u ime mnogih muzičara, koji kako Karleuša kaže, svoje karijere duguju Popoviću – Mi smo, ovim šou programom, mnogo toga dobili. Ja sam dobila, pored migrene, priliku da me milioni gledalaca na Balkanu, upoznaju u pravom svetlu i da saznaju kakva sam ja stvarno i da nisam onakva kakvom me mediji 25 godina prave. Ja se tebi Saša zahvaljujem zato što si me pozvao u ovaj šou, izjavila je Karleuša i dodala – Ovo je čaroban žiri, ovo su ljudi bez kojih ova emisija ne bi imala ovakav rejting ali jedina prava magija svih ovih godina ovog šou programa je samo jedna osoba a to je Saša Popović. Bez njega ovo ne postoji!

Nakon što su se svi podsetili kako su pozvani u ovaj šou, vratili su se i kandidatima.

-Bilo je lepo ali nedovoljno po mom mišljenju za krug u kome se nalaziš, obratila se Viki drugom kandidatu na šta se Ana Bekuta nadovezala I rekla –Ja iako nisam glasala, ja bih te pustila zbog druge pesme – sa čim se I Snežana složila.

-Neka jednog dana on kaže “I tako je Saša odlučio pre davnih 35 godinda da pritisne DA I započne moju karijeru” – ovim rečima Jelena Karleuša je izvojevala prolaz za kandidata broj dva.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,