Aldin Osmanković i Arnes Bahtić – (24. 10.) – trideset deveta emisija – duelii – (24. 10.) – trideset deveta emisija – dueli

”Jednu noć si drugom dala” Šabana Šaulića i ”Nismo više tako mladi” pevao nam je Aldin dok je Arnes odabrao pesme ”Ljubavna” od Parnog valjka i ”Eh da je tuga snijeg” Dina Merlina.

Rezultat je bio 4:2 u korist Aldina, koji se plasirao u peti krug dok je Arnes ispao.

-Dobro Bosanac, Ana je dala 4. glas tvom kandidatu. Jedva je prošao- rekao je SašaPopović, a Bosanac je odgovorio- Pa imao je ozbiljnog protivnika. Uvek ima sabotiranje zbog mene jer mene ne podnose članovi žirija naročito Viki koja sad pokazuje animozitet. Evo biću blagonaklon prema Đorđu i Mariji jer su dali glas. Jelena je konačno profunkcionisala shodno svojim genima, narodnjaci su u njenoj duši. Bravo Jelo.

-Jelo? Pa to je jedini odvratniji nadimak od Jeco. Ali okej pošto sam slaba na Bosance. Njega sam javno pred milionima poljubila u usta tj u brkove- odgovorila je JK.

– Ja ću tebe da vodim na vašar, teferič kažemo u Bosni, gde bude po 40.000 ljudi- rekao joj je Bosanac a JK mu je odgovorila- Samo ako nema mrtvih životinja.

– Ko je tebi dozvolio Aldine d apevaš Šabana?- pitala je Viki- Nije tvoj stil. Kad pevač sevdalinke to je super. A ti Marija, dala si Arnesu glas a mojoj Kristini ne?

-Pa da, smatrala sam da je zaslužio moj glas u drugoj pesmi- odgovorila je Marija, a JK se nadovezala- Ja bih mu dala sad treći naknadno, ali ne mogu. Ali dala sam prvom jer je bio bolji.

– Viki tvoja kandidatkinja je imala 3 kruga da prođe, a Milijev kandidat je tek prvi put ovde, ja bih ga uzeo u svoj tim. Pokazao je emociju. A ona je kiksnula- objasnio je Đorđe David.

Mili je kao AArnesov mentor imao poruku za kraj- Drago mi je da u žiriju ima dvoje, troje ljudi koji su iza tog Arnesovog straha i nesigurnosti prepoznali talenat i emociju.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,