Aldin Avdijaj – Da nemaš drugoga i Ne daju mi da te volim – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija
– Da nemaš drugoga i Ne daju mi da te volim – (29. 02.) – dvadeset četvrta emisija

(22) peva numere “Da nemaš drugoga” Šabana Šaulića i “Ne daju mi da te volim” Enesa Begovića. Prvo “da” stisla je Viki Miljković, a potom su usledili i sledeći tasteri. Na kraju je nastup završio sa svih 6 uključenih tastera. Otrčao je da zagrli mentorku, a onda se uključio bekstejdž. Tamo se Voja Nedeljković radovao jer je kandidat došao bez pratnje.

– Sa mnom je došao prijatelj, ali on je, izgleda, otišao nešto da kupi – objasnio je Aldin.

– Šta će ti ta trema kad dobro pevaš – zanimalo je Snežanu Đurišić.

– Moram priznati, nisam hteo da kvarim ovaj niz, ali meni se nije dopalo – rekao je Dragan Stojković Bosanac i objasnio svoj stav – Taj filigran koji ima Šaban Šaulić nije se čuo. A u drugoj pesmi je zvučalo kao da imaš rende u grlu, naročito u niskim tonovima.

– Podsetio je na Darka Lazića. Dečko je rođen pevač. On je u ovoj sezoni jedan od boljih narodnjaka – branio ga je Saša Popović.

Jelena Karleuša mu je objasnila da mora da sluša svog mentora jer kad mu Marija pokazuje, to ne znači, bravo kralju, nego da se malo smiri. A stajling mu je pohvalila. Viki je rekla da se više puta preznojila dok je pevao, ali da se čuje da je dobar narodnjak.

– Sve su ti rekli kako treba. Sto muka te je snašlo, te bi ovo, te ono, kolut napred, kolut nazad… Meni se svidelo, boja ti je, nekako, rasna. Moraš da se rešiš te treme, ne znam kako ali moraš. Na trenutke si ostajao bez glasa zbog treme. Daću ti pola ksanaksa i bićeš super – našalila se na kraju.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,