Adi Begić – Povedi me u noć i Glasno glasnije – (25. 01.) – devetnaesta emisija– Povedi me u noć i Glasno glasnije – (25. 01.) – devetnaesta emisija

, ima samo 16 godina. Mentor mu je Đorđe David, čiju pesmu i peva u drugom krugu. Numera “Povedi me u noć” Generacije 5 i “Glasno glasnije” bile su Adijev izbor koje, sudeći po oceni žirija, bile pun pogodak. Maksimalnih šest da dobio je ovaj takmičar iz Kaknja.

“Ovo ti je najbolji kandidat”, rekla je Vikli Džordžu, dok je Marija imala malu zamerku na njegov nastup.

“Dobar mi je momak, odlična boja glasa, ali kao da mi fali malo gasa. Mora malo da roka, ali ne da pretera”, rekla je Šerifovićeva, dok je JK dodala da je bio fantastičan.

“Stajling ti je bomba, stajala bi ti harmonika samo tako”, dodao je Bosanac što je sve nasmejalo do suza. I njegov imidž osvojio je žiri, a Voja Nedeljković pitao je njegove roditelje da li su ga šišali od rođenja.

“Jesmo,malo, ali od rođenja ima dugu kosu”, rekla je njegova majka, a na to se Saša Popović našalio i dodao “Majka Muju šišala na struju”.

Na kraju, ovaj mladi roker ispraćen je ovacijama publike.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,