Adi Begić i Jovana Marković – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli


i – (12. 09.) – trideset treća emisija – dueli

Prvi takmičar napravi je mini rok doživljaj pesmama “Majko zemljo” i “Kreni prema meni”, dok je druga odabrala numere “Najgora” i “Još te volim”.

Oboje su žiri stavili na teške muke, pa je i rezultat bio izjednačen. Nakon preglasavanja pobedu je ipak odneo Adi koji je osvojio tri glasa, dok će Jovana svoju poziciju utvrditi u baražu. Inače, Popović je otkrio da je Jovana vraćena u takmičenje, nakon što je jedan od kandidata odustao.

Iako se činilo da su glasovi žirija rekli sve, ipak Adi nije pokupio sve simpatije. Žiri mu je zamerio na ozbiljnosti i dodao da je mnogo tmuran i mračan, dok je Jovana pokupila samo komplimente za napredak.

Marija je prokomentarisala da je Jovana sve odradila kako treba i da je super izgledala, kao i da joj je prijalo da je sluša, dok je Adija pohvalila da je porastao, ali da se njegova boja glasa promenila, što joj se ipak ne dopada.

“Stvarno si veliki talenat, ali nisam te prepoznala. Moram da se naviknem na tu tvoju novu boju glasa, nemoj da mi zameriš”, obratila mu se Šerifovićeva, a Jelena se nadovezala i rekla da je postao momčić i da sad sigurno juri ženske. Povela se polemika oko toga koga drma pubertet, a članovi žirija napomenuli su da Popović može ruku pod ruku sa Adijem.

Ipak, vratili su se na duel za koji su rekli da je bio jedan od energičnijih večeras, a pravo iznenađenje za sve bio je Jovanin napredak.

“Bez obzira na Adijeve godine, bio je super, ali imam jednu zamerku, a to je ta tvoja preozbiljnost. Na sceni deluješ suviše ozbiljno. Smej se, molim te”, obratila se Ana Bekuta prvom takmičaru, dok je drugom čestitala na sjajnom nastupu.

Za Snežanu Đurišić Jovana je pozitivno iznenađenje, te joj je čestitala na sjajnoj interpretaciji, dok je Bosanac dodao da se slaže da je Adi bio lošiji od Jovane.

“Ja sam se možda malo ogrešio o tebe, ali samo da bih pecnuo tvog mentora”, rekao je Bosanac Jovani i dodao da je prošli put imala loš odabir pesama, ali da nije netalentovana.

“Viki površno reaguje na nešto što ne može da objasni. Ti si, Jovana, veće iznenađenje od Adija koji je postao veoma ozbiljan momčić”, dodao je Stojković, na šta se nadovezala JK i rekla da je suviše tmuran na sceni.

“Molim te, deluješ kao da su ti sve lađe potonule”, dodala je Karleuša i poručila mu da je budućnost rok scene.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,