Vlastimir Janković – Amalite i Topčina – (28. 12.) – petnaesta emisija

   


– Amalite i Topčina – (28. 12.) – petnaesta emisija

(20) iz Draginja kod Šapca, predstavio se numerama “Amalite” Zvonka Demirovića i “Topčina” Marka Gačića. Nastup je završio sa četiri “da” – Jelena Karleuša, Viki Miljković, Marija Šerifović i Ana Bekuta.

Kada je otpevao, žiri ga je prepoznao, a konstatovali su i da su Jankovići familijarno muzikalni jer mu je Lidija Janković sestra.

Saša Popović je prokomentarisao kako je pesma “Topčina” Jelenu udarila direktno u glavu! Na to je Goca Lazarević uz smeh rekla: Ona obožava ovaj žanr! Onda je Sašu zanimalo zašto je Marija na kraju glasala za njega.

– Znaš zašto? Na stranu što nije loše pevao, ova druga pesma mi je toliko smešna, bizarna, duhovita, vesela… Zato sam i dala “da!”

– Na jedan strašan način ova pesma je zabavna! – bio je Jelenin komentar. – A mene fascinira ovaj smeh Goce Lazarević!

Potom su od direktora tražili da zameni fotelje, a Jelena je želela i topli obrok, ali da bude veganski.

– Evo, čuo je Sava Barbuzan, ne mogu u dve naredne emisije, ali obećavam da stižu nove fotelje. Hoćete sa točkićima? – obećao je direktor, a onda se nadovezao na priču o veganskom obroku. – Je li, Jelena, kakve ti tašne nosiš i cipele?

– Imam bunde, jela sam meso, ali mi se prilagođavamo, evoluiramo, menjamo se… Sada nosim samo dizajnere koji koriste eko-kožu – odgovorila je.

– Ništa, onda meni donesi tašne. Imam ja žensku čeljad – rekao je Saša.

Posle priče o tome, nastala je polemika o tome koga će da izabere Vlastimir.

– Zna šta, Vlastimire, sad sam se setila. Ti si meni prošli put kad si nastupao poslao poruku da glasam za tebe, da ćeš se odužiti. Sad je vreme da se odužiš – šalila se Marija Šerifović.

Onda je ubeđivala kandidata da izabere Viki, dok ga je Popović ubeđivao da uzme Jelenu za mentora. Iako je potvrdila svoj glas, Marija se predomislila, a na opasku Snežane Đurišić da ne može tako, samo je rekla:

– Mogu ja sve!

Uz komentar da je to najkompetentniji žiri u Evropi i da neće pogrešiti ako uzme bilo koga, odabrao je Viki.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,